Lentile Progresive cu Tratament Antireflex si Heliomat

Preturi cu pana la 50% mai mici decat in opticile traditionale!

La orice comanda de rame + lentile Progresive sau Heliomate in perioada 31.03.2014 – 16.04.2014 primiti o pereche de lentile de distanta sau aproape GRATUIT!

Comanda lentile Progresive Rhein-Vision intre 14.04.2014 – 15.04.2014 si primesti comanda pana pe data de 19.04.2014

Lentile progresive pana la 50% reducere!

Promotiile sunt valabile pana pe data de 16 Aprilie 2014

bannerofertaprogresiv

bannerofertaprogresiv23fds

Peste 98% din clientii care au urmat sfaturile noastre s-au adaptat cu lentilele progresive achizitionate de la noi.

Lentilele Progresive pe care le comercializam au minim Tratament Antireflex de foarte buna calitate, Tratament Anti-zgariere (Durificare) si Tratament Anti-murdarire (Oleofob). Lentilele au indice de refractie de 1.50, 1.53, 1.59, 1.67 si 1.74.

Avem lentile Progresive cu camp vizual ingust, camp vizual larg si camp vizual extra-larg.

La lentilele progresive pe care le comercializam putem adauga tratamente suplimentare: Antireflex, Filtru PC, Heliomat, Colorare lentile.

Comercializam lentile Progresive cu tratament antireflex de la producatorii ESSILOR, ZEISS, RHEIN-VISION si INTEROPTIK. Lentilele vin cu certificat de garantie si autenticitate, plicurile de la lentile (unde este cazul) si au o perioada de garantie 2 ani.

Lentilele Progresive cu Tratament Antireflex + Anti-zgariere + Anti-murdarire + Protectie UV pretul incepe de la 300 RON / pereche. Pretul poate creste in functie de dioptrie, indicele de subtiere sau calitatea tratamentelor. Pretul este final si include toate serviciile aditionale.

Lentile Progresive ESSILOR, ZEISS incepand de la 600 RON / pereche cu Tratament Antireflex + Durificare + Anti-murdarire + Protectie UV + Garantie 2 ani + Certificat de autenticitate + Plicurile de la lentile. Pretul este final si include toate serviciile aditionale.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0729.317.594

ATENTIE!!! Datorita numarului mare de comenzi livrarea se va efectua in maxim 24H. Va multumim pentru intelegere!

De ce sa alegi GIRO-OPTIC?
Calitatea produselor
Cel mai mic pret
Rapiditate in livrarea comenzilor
Servicii aditionale gratuite
Asistenta post vanzare

Cum cumpar?

1. Putem prelua comanda de la domiciliu fara a mai fi nevoie sa va deplasati la sediul nostru (Ne deplasam GRATUIT la domiciliu sau la servici pentru a proba ramele, va consiliem in alegerea celor mai bune lentile, scutiti timp si bani). Acest serviciu este disponibil doar pe baza de programare si este 100% GRATUIT indiferent de valoarea comenzii.

2. Puteti veni la sediul nostru din B-dul Bucurestii Noi, nr. 215, sector 1, Bucuresti. (Comanda poate fi livrata GRATUIT la domiciliu sau la servici). Vizita la sediul nostru se face doar pe baza de programare pentru a acorda suficient timp pentru fiecare client.

Contactati-ne acum pentru informatii si programari 0729.317.594

Comenzile pot fi achitate in 2 rate.

Acceptam plata cu cardul prin POS de la Banca Transilvania, Comision 0% la orice tranzactie. Acest serviciu este disponibil la domiciliu sau sediu.